Adósságkezelés

Cégünk az Ingatlan Hasznosító és Befektető Kft. (Budapest, VII. Dózsa György út 68., adószám: 14739039-2-42) 2016 óta foglalkozik adósságkezeléssel.

Pályázat útján nyertük el a Kereskedelmi és Hitelbank Zrt. bizalmát és azóta, mint a bank függő ügynöke, igyekszünk megállapodást találni az adós és a pénzintézet között, az adósság rendezésére.

Eltérően a többi cégtől, ahol a BEHAJTÁS szó nem csak jelző, hanem cél is az Ügyfelekkel szemben, mi igyekszünk inkább a MEGOLDÁS irányába haladni. Ameddig más cég a „mikor fizet” kérdést teszi fel, Mi lehetőségeket kínálunk a „miből fizet” kérdésre.

Kollégáink, 15 éves tapasztalattal rendelkeznek az adósságkezelés területén. A cég ügyvezetőjeként, vezettem hitelezéssel foglalkozó céget, mely a hazai bankok mellett elsőként folyósított osztrák hiteleket. Vezettem árverésre szakosodott céget és partner Ügyvédi irodánk segítségével jelentős eredményeket értünk el az adósmentés területén.

Amikor felkeressük az adósokat, mindig azt tartjuk szem előtt, hogy mindenki tisztában legyen a lehetőségeivel, ezért mindent megteszünk azért, hogy személyesen is tudjunk találkozni. Abban az esetben, amikor erre nincs lehetőség, úgy kollégáim telefonon, rögzített vonalon tájékoztatják Ügyfeleinket a kínálkozó lehetőségekről,  aktuális jogszabályokról. Erre többek között azért is van szükség, mert sajnos sokan próbálnak megélni a piacon abból, hogy azzal hitegetik az adósokat, hogy nem kell visszafizetni az adósságot, vagy jobban járnak, ha a peres utat választják, a megállapodás helyett.

Ebből már látszik is, hogy teljes körű jogi tanácsadást nyújtunk. Abban az esetben, ha az ingatlan eladása vezet a megoldáshoz, úgy ingatlanirodánk segíti a folyamatot, illetve személyesen tudjuk megtervezni, hogyan és mennyit kell kifizetni a hitelezőnek, hogy az adós megtarthassa ingatlanát.

Mivel hálózatunk az országban teljes lefedettséggel rendelkezik, így nem jelent akadályt sem az Ügyfelek elérése, sem pedig az ingatlanok értékesítése.

Szerencsések vagyunk a munkánkat illetően, mert a K&H Bank Zrt. az utolsó pénzintézetek egyike, aki nem adta tovább a nem fizető ügyfelek állományát faktorcégeknek, így az adósok közvetlenül a bankkal tudnak egyezkedni, nem pedig a már profitra törekvő faktorcégekkel kell küzdeniük. A Megbízó, ezen kívül figyelembe veszi az adósság elengedésénél, az ingatlan elhelyezkedését és annak értékét. A legfontosabb, hogy el tudjuk érni az adósokat és tudjunk velük egyeztetni.

Bízunk abban, hogy szakmai felkészültségünk és lojalitásunk a jövőben is eredményes

 

Bodnár József
igazgató

Ellenőrizzen minket az az MNB nyilvántartásában https://intezmenykereso.mnb.hu/