Adósságkezelés

Cégünk az Ingatlan Hasznosító és Befektető Kft. 2016 óta foglalkozik adósságkezeléssel. Mivel nagy gyakorlatunk van az adósmentésben, igyekeztünk ezen tapasztalatainkat átültetni abba a folyamatba, ahol a pénzintézetek a megbízónk. Eltérően a többi cégtől, ahol a BEHAJTÁS szó nem csak jelző, hanem cél is az Ügyfelekkel szemben, mi igyekszünk inkább a MEGOLDÁS irányába haladni. Ameddig más cég a „mikor fizet” kérdést teszi fel, Mi lehetőségeket kínálunk a „miből fizet” kérdésre.

Kollégáink, 15 éves tapasztalattal rendelkeznek az adósságkezelés területén. A cég ügyvezetőjeként, vezettem hitelezéssel foglalkozó céget, mely a hazai bankok mellett elsőként folyósított osztrák hiteleket . Vezettem árverésre szakosodott céget és jelentős eredményeket értünk el az adósmentés területén.

Amikor felkeressük az adósokat, mindig azt tartjuk szem előtt, hogy mindenki tisztában legyen a lehetőségeivel, ezért mindent megteszünk azért, hogy személyesen is tudjunk találkozni. Abban az esetben amikor erre nincs lehetőség, úgy kollégáim telefonon, rögzített vonalon tájékoztatják Ügyfeleinket a kínálkozó lehetőségekről,  aktuális jogszabályokról. Erre többek között azért is van szükség, mert sajnos sokan próbálnak megélni a piacon abból, hogy azzal hitegetik az adósokat, hogy nem kell visszafizetni az adósságot. Sajnos ez így nem igaz.

Cégünk három részből áll.

  • adósmentő csoport
  • ügyvédi iroda
  • ingatlaniroda

Ebből már látszik is, hogy teljes körű jogi tanácsadást nyújtunk. Abban az esetben, ha az ingatlan eladása vezet a megoldáshoz, úgy ingatlanirodánk segíti a folyamatot, illetve személyesen tudjuk megtervezni, hogyan és mennyit kell kifizetni a hitelezőnek hogy az adós megtarthassa ingatlanát.

Mivel hálózatunk az országban teljes lefedettséggel rendelkezik, így nem jelent akadályt sem az Ügyfelek elérése, sem pedig az ingatlanok értékesítése.

Bízunk abban, hogy szakmai felkészültségünk és lojalitásunk a jövőben is eredményes munkát biztosít, mind a hitelező, mind az adósok megelégedésére.

Kiemelt partnerünk a K&H Bank Zrt.

 

Bodnár József
igazgató