Tevékenység

Cégünk, az Ingatlanhasznosító és Befektető Kft. létrehozását az indokolta, hogy a válsággal egy időben az ingatlanok értéke 50-70%-ra csökkent, míg a devizahitelek összege a kétszeresére nőtt. Napjainkra a legtöbb esetben a hitel összege meghaladja az ingatlan értékét. Egyre több háztartás került abba a kiszolgáltatott helyzetbe, hogy a vállalt havi törlesztő részleteket részben, vagy egyáltalán nem tudja fizetni. Ilyen körülmények között a családok három dolgot tehetnek. Az egyik, hogy erejükön felül vállalva tovább fizetik a törlesztő részleteket. A másik, akiknek erre nincsen módja, bizakodva várhatják a kormány és a civil szervezetek devizahiteleseket segítő mentő akcióit, vagy a harmadik lehetőséggel élnek, vagyis ingatlanukat értékesítve a lehető legjobb egyezséget igyekeznek elérni a bankokkal, miszerint a hátramaradó adósság elengedésében állapodnak meg.

Az általunk preferált egyezségnél, mind három fél elégedett lehet. Az adós azért, mert nem marad hátra adóssága és több esetben még induló tőkével kezd új életet. A vevők is elégedetten távoznak, hiszen a gyorsított értékesítésnél a piaci ár alatt találnak ingatlanokat, végül a bankok is elégedettek lehetnek, hiszen elkerültek egy elhúzódó végrehajtási folyamatot.

Az ingatlanok értékesítésének sikerét, országos lefedettséggel rendelkező partnerhálózatunk biztosítja, míg a végrehajtási folyamatok megállítását, eligazodást a jogi útvesztőben, felkészült ügyvédi hátterünk garantálja.

Úgy gondoljuk, hogy a többéves tapasztalatunk méltóvá teszi cégünket arra, hogy a jövőben az Ön bizalmát is élvezhessük.

Baráti üdvözlettel:

Bodnár József
igazgató

www.ingatlanbankar.hu